El-eftersyn v/ hussalg

El-eftersyn v/ hussalg​

 

El eftersyn bolighandler / eleftersyn hussalg

Vi samarbejder med flere partner om at udføre eleftersyn og er tilmeld til eleftersynsgennem eleftersyn Tekniq.

Fra 1. maj 2012 skal der i forbindelse med hushandler udarbejdes en eleftersynsrapport, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Eleftersyn er et installationseftersyn, der gennemføres for at fastlægge den eksisterende installations tilstand, typisk i forbindelse med hussalg – ejendomshandel – boligskifte. Eleftersynet er udviklet i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen.

​Det er dog altid en god ide at få efterset sin elinstallation af en elektriker eller el-installatør. Eventuelt få lavet et eleftersyn eller eltjek med få år mellemrum også selv om man ikke lige står med en hussalg for øje, da der kan opstå fejl og mangler med tiden.​

Eltavler
Jesper Bennike

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og send os din besked, og vi vil vende retur snarest muligt med et godt tilbud

Installation af ladestandere til el-biler

Skal du have installeret ladestander til din el-bil? Så kan vi hjælpe dig. Vi har flere års erfaring i at installere ladestandere til el-biler, og vi har hjulpet mange kunder med en løsning der er både flot og funktionel.

Hvad end du ønsker ladestanderen installeret i en garage, carport eller andet, så tag os med på råd fra start, så du både sikrer dig ift. lovgivning og generel sikkerhed.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad det indebærer at få installeret en ladestation til din el-bil, og indhent et tilbud hos os.

ladestander