El-eftersyn v/ hussalg

El-eftersyn v/ hussalg​

 

El eftersyn bolighandler / el eftersyn hussalg

Vi samarbejder med flere partner om at udføre el eftersyn og er tilmeld til el eftersynsgennem el eftersyn Tekniq.

Fra 1. maj 2012 skal der i forbindelse med hushandler udarbejdes en el eftersynsrapport, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring. El eftersyn er et installationseftersyn, der gennemføres for at fastlægge den eksisterende installations tilstand, typisk i forbindelse med hussalg – ejendomshandel – boligskifte. El eftersynet er udviklet i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen.

​Det er dog altid en god ide at få efterset sin elinstallation af en elektriker eller el-installatør. Eventuelt få lavet et el eftersyn eller eltjek med få år mellemrum også selv om man ikke lige står med en hussalg for øje, da der kan opstå fejl og mangler med tiden.​

Eltavler
Jesper Bennike

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og send os din besked, og vi vil vende retur snarest muligt med et godt tilbud

Installation af ladestandere til el-biler

Skal du have installeret ladestander til din el-bil? Så kan vi hjælpe dig. Vi har flere års erfaring i at installere ladestandere til el-biler, og vi har hjulpet mange kunder med en løsning der er både flot og funktionel.

Hvad end du ønsker ladestanderen installeret i en garage, carport eller andet, så tag os med på råd fra start, så du både sikrer dig ift. lovgivning og generel sikkerhed. Vi kan leverer og installere fra flere kendte mærker.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad det indebærer at få installeret en ladestation til din el-bil, og indhent et tilbud hos os.

ladestander