El-installatør

El-installatør​ i Middelfart og omegn

Når det kommer til valg af el-installatør, kan du trygt vælge Bennike El.

Vi ansætter kun uddannede elektrikere, og det giver os lov til at udføre enhver opgave inden for el-installationsbranchen. Vi bevæger os sikkert rundt i opgaver fra simpel opsætning af lys og trådløst internet til ny installationer i nybyggeri såvel som i ældre huse i Kolding, Middelfart og Fredericia.

Kvalitetsbevidst el-installatør

Bennike El tror på, at kvalitet og professionalisme er vigtige værdier i vores branche. Derfor bestræber vi os på, at alle el-installationer udføres i højeste kvalitet og topprofessionelt.​

El-installationsbranchen forandrer sig til stadighed, og dette bevirker, at vores fagområde er i konstant udvikling. Vi sætter en ære i at følge med tiden, så du i dit hjem eller i din virksomhed f.eks. kan få de nyeste installationer inden for sikkerhed og overvågning.​

El tavle

​Få et uforpligtende tilbud

Har du behov for hjælp af en kompetent el installatør i Middelfart, Kolding eller Fredericia eller elektriker? Så er du velkommen til at kontakte os med henblik på at få et uforpligtende tilbud. Vi kører bl.a. i Kolding, Middelfart & Fredericia.

​Se vores udvalg af lamper.

Jesper Bennike

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og send os din besked, og vi vil vende retur snarest muligt med et godt tilbud

Installation af ladestandere til el-biler

Skal du have installeret ladestander til din el-bil? Så kan vi hjælpe dig. Vi har flere års erfaring i at installere ladestandere til el-biler, og vi har hjulpet mange kunder med en løsning der er både flot og funktionel.

Hvad end du ønsker ladestanderen installeret i en garage, carport eller andet, så tag os med på råd fra start, så du både sikrer dig ift. lovgivning og generel sikkerhed. Vi kan leverer og installere fra flere kendte mærker.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad det indebærer at få installeret en ladestation til din el-bil, og indhent et tilbud hos os.

ladestander