Om Bennike El

Om Bennike El

Bennike El opstartede den 1. dec 1915 V/ Asger Bennike.

Fra 1952 N.V.Bennike til 1975.

Herefter Arne Bennike indtil 2004, hvor sønnen Jesper overtog ledelsen som 4. generation.​

Vores team består af dygtige, professionelle, fleksible og erfarne elektrikere og vi er i stand til at påtage os alle slags installationsopgaver.

Dette er gældende fra større byggerier til den almindelige husstand.

Historien om Bennike El

Bennike El startede i 1915 og er i dag fjerde generation i firmaet, så derfor kan firmaet fejre 100-års jubilæum i år. Jesper Bennike som er fjerde generation, overtog firmaet i 2004.

Firmaet beskæftiger i dag 18 ansatte, hvor vores elektrikere og el-installatører varetager el-installationer m.m. og andre vores fysiske butik i Middelfart.

Der er 3 fuldtidsansatte i butikken, som også sidder med vores webshop.

døgnservice
Jesper Bennike

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og send os din besked, og vi vil vende retur snarest muligt med et godt tilbud

Installation af ladestandere til el-biler

Skal du have installeret ladestander til din el-bil? Så kan vi hjælpe dig. Vi har flere års erfaring i at installere ladestandere til el-biler, og vi har hjulpet mange kunder med en løsning der er både flot og funktionel.

Hvad end du ønsker ladestanderen installeret i en garage, carport eller andet, så tag os med på råd fra start, så du både sikrer dig ift. lovgivning og generel sikkerhed. Vi kan leverer og installere fra flere kendte mærker.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad det indebærer at få installeret en ladestation til din el-bil, og indhent et tilbud hos os.

ladestander