Varmepumper

Varmepumper Middelfart og omegn

En varmepumpe er en effektiv opvarmningsform, som vil spare penge på din varmeregning. En investering i en luft til luft varmepumpe, kan i mange tilfælde være sund fornuft. Luft til luft varmepumper er billige i drift, og kan derfor spare dig flere penge på din elregning og varmeregning.

Når det kommer til varmepumper, så kan du trygt vælge Bennike El. Vi har mange års erfaring i arbejdet med varmepumper og som installatør af disse.

Kvalitetsbevidst varmepumpe

Vi tilbyder Panasonic R32 luft til luft varmepumpe, som har kombineret sin fineste teknologi i en varmepumpe, og leverer komfort og høj effektivitet. Takket være dens exceptionelle ydeevne og pålidelighed er det en af de bedst sælgende varmepumper i Norden. Dens effektivitet hjælper til hurtigt at opnå og opretholde et behageligt indendørsklima. Derudover er vores varmepumpe en af de mest energieffektive som er på markedet, da det er en A+++ klassifikation.

Som et resultat heraf er driftsomkostningerne væsentligt reduceret. Det kan derfor betale sig at tage os med på råd hos Bennike-el, når der skal planlægges en installation af en ny varmepumpe.

varmepumpe

Få et uforpligtende tilbud

Har du behov for hjælp af en kompetent installatør af en varmepumpe i Middelfart, Odense eller Fredericia? Så er du velkommen til at kontakte os med henblik på at få et uforpligtende tilbud. Vi kører bl.a. i Odense, Middelfart, Kolding & Fredericia.

Jesper Bennike

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og send os din besked, og vi vil vende retur snarest muligt med et godt tilbud

Installation af ladestandere til el-biler

Skal du have installeret ladestander til din el-bil? Så kan vi hjælpe dig. Vi har flere års erfaring i at installere ladestandere til el-biler, og vi har hjulpet mange kunder med en løsning der er både flot og funktionel.

Hvad end du ønsker ladestanderen installeret i en garage, carport eller andet, så tag os med på råd fra start, så du både sikrer dig ift. lovgivning og generel sikkerhed. Vi kan leverer og installere fra flere kendte mærker.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad det indebærer at få installeret en ladestation til din el-bil, og indhent et tilbud hos os.

ladestander