Lamper

Lamper

Kom ind og oplev trekantsområdets flotte og ny-indrettet belysnings- butik i Middelfart.

Vi forhandler alle de kendte mærker. Louis PoulsenFritz Hansen&TraditionLe KlintRotalianaHerstalLyfa.

Vi er en virksomhed med mange års erfaring i belysnings-verdenen. Derfor kan vi tilbyde en professionel og faglig service.​

Mangler du nye lamper til hjemmet?​

Står du og mangler nye lamper hjem til, så har vi hos Bennike El et stort udvalg af lamper til alle rummene i hjemmet – både indendørs og udendørs. Du kan se nogle af lamperne ovenfor, men klik dig ind på vores webshop eller besøg os i vores fysiske lampebutik i Middelfart. her kan du se mere og finde de lamper, som passer perfekt hjem til dig.

​Besøg vores webshop her.​

Søger du en autoriseret el-installatør eller elektriker i Middelfart, Kolding, Fredericia eller omegn, så står vi altid til rådighed!

Jesper Bennike

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og send os din besked, og vi vil vende retur snarest muligt med et godt tilbud

Installation af ladestandere til el-biler

Skal du have installeret ladestander til din el-bil? Så kan vi hjælpe dig. Vi har flere års erfaring i at installere ladestandere til el-biler, og vi har hjulpet mange kunder med en løsning der er både flot og funktionel.

Hvad end du ønsker ladestanderen installeret i en garage, carport eller andet, så tag os med på råd fra start, så du både sikrer dig ift. lovgivning og generel sikkerhed. Vi kan leverer og installere fra flere kendte mærker.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad det indebærer at få installeret en ladestation til din el-bil, og indhent et tilbud hos os.

ladestander